dak

Hellend dak

Dakpannen

Wij plaatsen alle modellen, van betonnen tot keramische dakpannen. Dakpannen zijn beschikbaar in een ruime waaier van modellen en kleuren. Ze kunnen een aangepaste oppervlaktebehandeling ondergaan tegen mos en algen. De technische hulpstukken zorgen ervoor dat het dak wordt afgewerkt tot een perfect geheel.

Onze leveranciers bieden een productgarantie  van 30 jaar.

Leien
Natuurleien bestaan uit natuursteen dat afkomstig is van steengroeves. Kleur- en vormverschillen tussen de leien kunnen voorkomen maar dit is typisch aan een natuurproduct als leisteen. De kleine afwijkingen tussen de leien dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van een leien dak. Eén ding is zeker: een dak dat bedekt is met natuurleien is uniek en heeft een specifieke uitstraling die niet nergens mee valt te vergelijken. Tevens gaat een natuurleien dak een leven lang mee.

Kunstleien worden gemaakt van vezelcement. Dit is een licht en sterk product op basis van cement en kunststofvezels. Kunstleien worden erg veel toegepast omwille van de goede prijs-kwaliteitverhouding en het grote aanbod aan formaten en kleuren. In tegenstelling tot natuurleien zijn kunstleien onderling precies hetzelfde van samenstelling waardoor een strakker en egalere uitstraling bekomen word.

Metalen profielplaten

Door middel van onze kraan uitgerust met een vacuüm hijsapparaat kunnen wij rechtstreeks geïsoleerde metalen profielplaten tot 16 meter lengte  monteren. Dit is zeker één van de snelste manieren voor een kwalitatieve dakbedekking van middelgrote tot grote oppervlakte te bekomen. De nodige afwerkingsprofielen worden naar maat geplooid.