Gevelbekleding

Het plaatsen van gevelbekleding beschermt uw gebouw tegen alle weersinvloeden . Het uitzicht krijgt ook een nieuwe look. De voordelen van gevelbekleding is dat dit doorgaans veel sneller geplaatst kan worden dan een klassieke gevel, licht is van gewicht en vakkundige isolatie  mogelijk is.

Vezelcementleien

Met leien in vezelcement kiest u voor een duurzame afwerking van de gevel. Modern of klassiek, de kwaliteitsvolle gevelleien garanderen voor elke bouwstijl een prachtige afwerking. Leien hebben een mooi glad oppervlak en zijn behandeld tegen mosvorming, weinig gevoelig voor breuken en eenvoudig te bewerken.

Eternit Sidings

Sidings gevelstroken van Eternit zorgen  voor een duurzame bescherming van de meest uiteenlopende gevels. Deze hoogwaardige decoratieve vezelcementstroken verlenen aan elke woning of bedrijfsgebouw een frisse aanblik. De Eternit Slidings zijn verkrijgbaar in diverse structuren en kleuren.

Metalen profielplaten

Met onze hijskraan uitgerust met een vacuüm hijsapparaat kunnen wij al dan niet geisoleeerde profielplaten tot 16 meter lengte in één stuk monteren. Dit is een snelle manier om kwalitatieve gevelbekleding te bevestigen bij middelgrote tot grote oppervlaktes. De nodige afwerkingsprofielen worden naar maat geplooid.

Trespa of rockpanel

Trespa/Rockpanel wordt meestal toegepast in geventileerde constructies voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak. Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij hedendaagse trends en vormen een duurzame afwerking.