20141216_160450

Isolatie

Onze ervaring en vakmanschap in isolatiewerken leidt tot een perfect resultaat. Wist u…. dat maar liefst 70% van de totale energiekosten van uw gezin  naar verwarming of verkoeling van uw woonhuis gaat..Als u stevig wilt besparen op energiekosten is een goeie isolatie van uw woning de eerste stap. Al naargelang uw isolatieproject onderscheiden we in  deze werken 2 groepen.

Dakisolatie met glaswol

Isolatie in glaswol, rollen of platen, worden steeds geklemd tussen 2 kepers of spanten. Glaswol biedt één van de meest interessante oplossingen voor de isolatie van uw dak. Een vakkundige plaatsing zorgt voor een levenslange energiebesparing.

Sarking dakisolatie

Dit systeem is een thermische isolatiemethode voor hellende daken waarbij stijve  isolatieplaten boven op de kepers of spanten worden aangebracht. Bij renovaties laat dit systeem toe het dak te isoleren/renoveren  zonder de binnenafwerking te moeten verwijderen. Bij het renoveren van rijhuizen moet er natuurlijk rekening gehouden worden met de afgewerkte hoogte van de naburige huizen.

Premies

Komt u in aanmerking voor een isolatiepremie ?  Wij raden je aan  even te kijken op de website van  www.energiesparen.be  en/of  www.premiezoeker.be