Hellend dak

U kan rekenen op een breed aanbod aan mogelijkheden bij de bedekking van uw hellende dakstructuur. Wij werken met verschillende materialen die stuk voor stuk hun eigen kenmerken hebben zoals dakpannen, leien, industriële dakpanelen. Voor de hemelwaterafvoer werken we zowel met hang- als bakgoten, in zink, koper of epdm.

Dakpannen

Wij plaatsen alle modellen pannen. Van betondakpannen tot keramische pannen. Ze zijn beschikbaar in een ruime waaier van modellen en kleuren. Ze kunnen een aangepaste oppervlaktebehandeling ondergaan tegen mos en algen. De technische hulpstukken zorgen ervoor dat het dak wordt afgewerkt tot een perfect geheel.

Leien

Met leien in vezelcement kiest u voor een duurzame afwerking van uw dak of gevel. Modern of klassiek, de kwaliteitsvolle leien garanderen voor elke bouwstijl een prachtige afwerking. Ze hebben een mooi glad oppervlak en zijn behandeld tegen mosvorming, weinig gevoelig voor breuk en eenvoudig te bewerken.

Industriële dakpanelen

Door gebruik te maken van onze kraan uitgerust met ons vacuüm hijsapparaat kunnen wij al dan niet rechtstreeks geïsoleerde metalen profielplaten tot 16 meter lengte in 1 stuk monteren. Dit is 1 van de snelste manieren om een kwalitatieve dakbedekking te verkrijgen bij middelgrote en grote oppervlaktes. De nodige afwerkingsprofielen worden naar maat geplooid. Bij bestaande bedrijfsgebouwen zorgen wij zowel voor de afbraak, als voor het afvoeren van golfplaten en andere asbesthoudende cementplaten naar een erkend bedrijf. En dit uiteraard volgens de laatste milieuhygiënische aanbevelingen. Onze medewerkers zijn hiertoe opgeleid en kennen de nodige technieken om gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken.