Isolatie

Onze ervaring en vakmanschap in isolatiewerken leiden tot een perfect resultaat. Wist u dat… maar liefst 70% van de totale energiekosten van uw gezin gaat naar verwarming of verkoeling van uw woning? Als u stevig wilt besparen, is uw woning isoleren de beste start. Een goede plaatsing zorgt ongetwijfeld voor een levenslange energiebesparing in jouw woning. Al naargelang uw isolatieproject voor hellende daken onderscheiden we 2 groepen, namelijk sarking dakisolatie en dakisolatie met minerale wol.

Dakisolatie
met minerale wol

Isolatie met minerale wol, worden steeds geplaatst langs de binnenzijde van de woning en word geklemd tussen twee kepers of spanten. Deze isolatiemethode biedt één van de meest interessante oplossingen voor de isolatie van jouw nieuwbouw dak. Hierbij de plaatsing van een dampscherm, zorgt dit voor de perfecte lucht en dampdichtheid.

Sarking dakisolatie

Het Sarking isolatie systeem is een thermische isolatiemethode voor hellende daken waarbij de stijve isolatieplaten aan de buitenzijde van het dak bovenop de kepers of spanten worden aangebracht. Bij renovaties laat dit systeem toe het dak te isoleren/renoveren zonder de binnen afwerking te verwijderen. Word hoofdzakelijk toegepast bij dakrenovaties.